Auto Saksasta

Auton tuomiseen Saksasta on useita syitä: päällimmäisenä tietysti halvempi hinta. Yleisesti ottaen autot ovat myös paremmin varusteltuja. Usein auton tuontia kuitenkin jarruttavat saksan kielen hankaluus sekä pitkät ja kalliit lauttamatkat.

Auton tuonti Galaxy Transin välityspalvelun kautta on helppoa, edullista ja ennen kaikkea aikaa säästävää. Sinun tarvitsee vain kertoa meille, millaista autoa Saksasta etsit. Me hoidamme loput.

Helppoa kuin heinänteko

Ilmoitathan meille toiveidesi auton merkin ja mallin, iän, varustelutason ja hintaluokan. Voit tutustua Saksan autovalikoimiin esimerkiksi osoitteessa www.mobile.de. Etsimme sinulle sopivan auton, teemme kaupat ja hoidamme puolestasi kaiken tarvittavan - tinkaamista myöten. Tuomme Saksasta autojen lisäksi myös veneitä.

Auton tuonti kauttamme säästää aikaa ja rahaa

Kaikki kuljetuksemme ovat vakuutettuja. Mikä parasta, kuljetamme auton Saksasta Suomeen pelkällä rahtimaksulla. Autot toimitetaan pääsääntöisesti linjoille Helsinki-Tampere-Jyväskylä-Varkaus-Joensuu-Lahti-Kokkola-Vaasa. Vaasaa korkeammalle emme aja, mutta saamme kyllä toimitettua perille sinnekin menevät toimitukset. Tutustu myös hinnastoon!

Kysyttävää? Ota ihmeessä yhteyttä, vastaamme kaikkiin auton tuontiin liittyviin kysymyksiin mielellämme.